Skip to main content

Τζιτζικώστας προς εργαζόμενους ΟΑΣΘ: Κάνετε ένα βήμα πίσω

Έκκληση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας προς τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ, με δεδομένο ότι το υπουργείο θα τηρήσει τη δέσμευση για πληρωμές.

Κίνηση καλής θέλησης από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ που είναι σε επίσχεση εργασίας ζήτησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ζητώντας τους μέσω του «Ράδιο Θεσσαλονίκη» να κάνουν ένα βήμα πίσω, προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων.

Ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, στη χτεσινή συνάντησή τους στη Βουλή, δεσμεύτηκε ότι σήμερα θα στείλει δύο εναλλακτικές λύσεις για την πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, προκειμένου να επιλέξει η διοίκηση του ΟΑΣΘ μία και να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις, που έχουν ήδη σημαντικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών και της Θεσσαλονίκης.

«Το πρόβλημα θέλει χρόνο για να λυθεί και συζήτηση. Οι εργαζόμενοι να καταλάβουν ότι εφόσον έχουν τη δέσμευση του υπουργού, θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα καλής θέλησης και να βγουν αύριο στους δρόμους», είπε ο κ. Τζιτζικώστας.