Skip to main content

Τζιτζικώστας-Πατουλίδου: Δεν θα δεχθούμε αδικία σε βάρος του Ηρακλή

Κοινή δήλωση Τζιτζικώστα και Πατουλίδου εν όψει του διοικητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ που θα κρίνει το μέλλον των «κυανολεύκων»

Στο πλευρό του Ηρακλή, καλώντας τη Δικαιοσύνη να «αποτρέψει την όποια απόπειρα άνισης μεταχείρισής του», στέκονται ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Με κοινή τους δήλωση, εν όψει του διοικητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ που θα αποφανθεί για το εάν τελικά ο Γηραιός παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League η υποβιβαστεί στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηογρία, εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική δικαιοσύνη, ενώ τονίζουν πως «δεν δεχόμαστε αδικίες σε βάρος των ομάδων μας».

Αναλυτικά η κοινή δήλωση Απ. Τζιτζικώστα και Β. Πατουλίδου:

«Εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στην ελληνική δικαιοσύνη που ως θεματοφύλακας της ισονομίας, θα αποτρέψει την όποια απόπειρα άνισης μεταχείρισης του Ηρακλή. Ζητάμε να τηρηθεί ο νόμος για όλες τις ομάδες, με κριτήρια ισοτιμίας. Δεν δεχόμαστε αδικίες σε βάρος των ομάδων μας. Όλοι οι εμπλεκόμενοι θεσμικοί φορείς να σεβαστούν και να εφαρμόσουν το νόμο, χωρίς διακρίσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς προκατάληψη, με σεβασμό στην ιστορία του Ηρακλή και το φίλαθλο πνεύμα».