Skip to main content

Τζιτζικώστας: Να οδηγήσουμε όλοι μαζί τη χώρα μας στο φως

Καλή φώτιση, που τόσο την έχουμε ανάγκη, για να βγάλουμε τη χώρα μας από την κρίση και να βαδίσουμε σε δρόμους πιο ασφαλείς, ευχήθηκε ο περιφερειάρχης

Στη δοξολογία των Θεοφανείων και στην τελετή του αγιασμού των υδάτων, στη Θεσσαλονίκη, παρέστη σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε τη δοξολογία των Θεοφανείων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου και ακολούθως μετέβη στην παλιά παραλία Θεσσαλονίκης για την τελετή αγιασμού των υδάτων και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού, παρουσία πλήθους πιστών και συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αντώνη Γυφτόπουλο.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, των αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και πολίτες.

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για τη σημερινή μέρα είναι το εξής:

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα, μια μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους. Καλή φώτιση, που τόσο την έχουμε ανάγκη, για να βγάλουμε τη χώρα μας από την κρίση και να βαδίσουμε σε δρόμους πιο ασφαλείς, με σταθερότητα και ευημερία. Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, να βγούμε από τα αδιέξοδα και το σκοτάδι και να οδηγήσουμε όλοι μαζί τη χώρα μας στο φως».