Skip to main content

Τζιτζικώστας για ΟΑΣΘ: Λύση εδώ και τώρα από την κυβέρνηση

Το να μην υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες μας, δεν αποτελεί λύση, τόνισε ο περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας.

Άμεση λύση από την κυβέρνηση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με τις αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη λόγω της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, ζήτησε με δήλωσή του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε: «Απευθύνω έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση και στο αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών να δώσει άμεσα λύση στο ζήτημα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου με τον ΟΑΣΘ. Μέχρι τότε όμως οφείλουμε όλοι να αντιληφθούμε ότι οι απεργίες, το να ακινητοποιούνται τα λεωφορεία και να μην υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς στους δρόμους, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες μας, δεν αποτελούν λύση σε όποιο δίκαιο αίτημα και να υπάρχει. Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι να βγουν ξανά τα λεωφορεία στους δρόμους και η ίδια η Κυβέρνηση να αφήσει τις υπεκφυγές και να δεσμευτεί ότι εντός του μήνα Αυγούστου, μέσα στις επόμενες επτά οχτώ ημέρες, θα έχει δώσει μια ολοκληρωμένη και οριστική λύση στο ζήτημα».