Skip to main content

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει συναίνεση στην κυβέρνηση

Η Νέα Δημοκρατία δε μπορεί να δώσει συναίνεση σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση γιατί αυτό σημαίνει συνενοχή υπογράμμισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία δε μπορεί να δώσει συναίνεση σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση γιατί αυτό σημαίνει συνενοχή" υπογράμμισε ο υποψήφιος pρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο και στους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Δημήτρη Τάκη, τονίζοντας πως "η ΝΔ συναινεί μόνο χωρίς τον Τσίπρα πρωθυπουργού αλλά και χωρίς τους υπουργούς που έχουν επικίνδυνη εθνικά θέση".

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Τζιτζικώστας αναρωτήθηκε "για ποιο λόγο επαναφέρεται η συζήτηση περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν έχουμε μια προσφάτως εκλεγμένη κυβέρνηση", ενώ σημείωσε ό,τι "στο κοινοβούλιο υπάρχουν κόμματα πρόθυμα να συμμετάσχουν σε αυτήν, όπως το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων".

Στη συνέχεια ο υποψήφιος για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως "η παρουσία αυτής της ιδεοληπτικής και ανίκανης κυβέρνησης είναι πιο επικίνδυνη για τη χώρα από το ενδεχόμενο να πάμε σε εκλογές", ενώ συμπλήρωσε πως "το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα πρόσωπα αλλά και στις θέσεις και στο πρόγραμμα της κυβέρνησης".