Skip to main content

Τζένκινς: Να πάμε στο Στρασβούργο για να κερδίσουμε ξανά

Ο Αμερικανός γκαρντ των κιτρινόμαυρων τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να στοχεύσει σε μια νέα επικράτηση και όχι να σκέφτεται το σκορ του πρώτου αγώνα

Στη νίκη και όχι στη διατήρηση της διαφοράς οφείλουν να στοχεύσουν οι παίκτες του Άρη κόντρα στη Στρασμπούρ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μάικλ Τζένκινς.

Χαρακτηριστικά, ο Αμερικανός γκαρντ των κιτρινόμαυρων δήλωσε πως «ήταν ένα καλό βήμα για εμάς, αλλά δεν πρέπει να πάμε με το σκεπτικό ότι κερδίσαμε με 19 πόντους. Πρέπει να πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Δεν θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ο 30χρονος παίκτης άσος ρωτήθηκε σχετικά με το τι άλλαξε η ομάδα στο παιχνίδι της φτάνοντας στην κατάκτηση της νίκης και υπογράμμισε πως «πήραμε περισσότερες προσπάθειες και η επίθεσή μας κατά γενική ομολογία ήταν καλύτερη. Κάναμε τα βασικά πολύ καλά».

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον επερχόμενο αγώνα του συλλόγου κόντρα στον Προμηθέα Πατρών λέγοντας πως «θα μάθουμε τα πάντα για τον αντίπαλό μας μέσα από το σκάουτινγκ που θα κάνουμε. Είναι μία καλή ευκαιρία να βελτιώσουμε το ρεκόρ μας στο φετινό πρωτάθλημα».