Skip to main content

Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης συγχαίρει ΕΛΑΣ αλλά ερωτά για την ανομία

Ο πρόεδρος της ΝΔ επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και τον συνεχάρη για τη σύλληψη του 29χρονου που κατηγορείται για τους παγιδευμένους φακέλους.

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη ασκεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ στην ΕΛΑΣ, για τη σύλληψη του 29χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή των παγιδευμένων φακέλων σε Ευρωπαίους αξιωματούχους καθώς και στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

«Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για "την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία"», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Τζανακόπουλος και καταλήγει με δηκτικό τρόπο: «Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;».

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Κωσταντίνο Τσουβάλα για να τον συγχαρεί για τη σύλληψη του 29χρονου που σχετίζεται με την αποστολή τρομοδεμάτων στον Λουκά Παπαδήμο και σε αξιωματούχους στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε πως «όταν η Ελληνική Αστυνομία αφήνεται να κάνει τη δουλειά της, εργάζεται με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, όταν αποτρέπεται βλέπουμε τα φαινόμενα στον δρόμο».