Skip to main content

Τζανακόπουλος: ΝΔ και ΜΜΕ κάνουν γραφική προπαγάνδα

Ο Πρωθυπουργός δεν είναι πλέον διατεθειμένος να ανέχεται τις συκοφαντίες και τις γραφικότητες, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επίθεση προς τη ΝΔ αλλά και σε ΜΜΕ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή το ταξίδι Τσίπρα στη Γαλλία και τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση Καμμένου.

«Η Ν.Δ. και τα μέσα που τη στηρίζουν και καθορίζουν εδώ και καιρό την αντιπολιτευτική τακτική της έχουν εξαπολύσει από το πρωί μια γραφική προπαγάνδα δημιουργίας εντυπώσεων» ανέφερε ο κ. ΤΖανακόπουλος για να προσθέσει.

«Διατείνονται ότι δήθεν ο Πρωθυπουργός δεν θα βρίσκεται αύριο στη Γαλλία για να παραλάβει δύο τιμητικά για τη χώρα βραβεία, αλλά προκειμένου να αποφύγει την προσδιορισμένη συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης επερώτησης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Αν και η προσπάθεια αυτή είναι μάλλον ανάξια σχολιασμού, ο Πρωθυπουργός δεν είναι πλέον διατεθειμένος να ανέχεται τις συκοφαντίες και τις γραφικότητες».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε και στην επιστολή που έστειλε ο πρωθυπουργός προς τον πρόεδρος της Βουλής με την οποία ζητά τη μετάθεση της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης για τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, προκειμένου να παρευρεθεί και να τοποθετηθεί και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.

«Επειδή ο Πρωθυπουργός θα παραλάβει βραβείο από το περιοδικό Politique Internationale για το πολιτικό του σθένος, μένει να δούμε αν και ο κος Μητσοτάκης διαθέτει έστω ελάχιστο», κατέληξε.