Skip to main content

Τζανακόπουλος: Η απόφαση για Αντωνοπούλου δεν ελήφθη εν θερμώ

Οι αποφάσεις για αυτά τα ζητήματα δεν λαμβάνονται εν θερμώ, έπρεπε πρώτα να δοθούν εξηγήσεις, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ατυχώς ψηφίστηκε και εφαρμόστηκε η διάταξη για την επιδότηση ενοικίου» σε εξωκοινοβουλευτικούς - μέλη της κυβέρνησης  υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή την υπόθεση της Ράνιας Αντωντοπούλου προσθέτοντας πως η απόφαση για την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας δεν ελήφθη εν θερμώ καθώς έπρεπε να δοθούν πρώτα εξηγήσεις.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε ότι είχε άγνοια ότι η κ. Αντωνοπούλου ελάμβανε το επίμαχο επίδομα ενοικίου ενώ ερωτηθείς για το αν αποπέμφθηκε, υπογράμμισε πως η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας παραιτήθηκε.

«Οι αποφάσεις για αυτά τα ζητήματα δεν λαμβάνονται εν θερμώ. Έπρεπε πρώτα να δοθούν εξηγήσεις. Δράσαμε γρήγορα και αναδείξαμε μία κεφαλαιώδη διαφορά μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κάνοντας την αυτοκριτική του, υπογράμμισε πως η διάταξη για την επιδότηση ενοικίου που ήρθε στη Βουλή τον Αύγουστο του 2015 «ατυχώς ψηφίστηκε και εφαρμόστηκε από την κυβέρνηση».