Skip to main content

Τζανακάκης: Θα πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές

Ο πλάγιος μπακ των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση του Άρη εναντίον του Πανσερραϊκού, την παρουσία του αλλά και τη διαιτησία

Για την επερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη εναντίον του Πανσερραϊκού, την παρουσία του φέτος αλλά και για τη διαιτητική αντιμετώπιση που λαμβάνει φέτος ο σύλλογος μίλησε στη σημερινή media day της ομάδας, ο Μανώλης Τζανακάκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πλάγιος μπακ των «κιτρινόμαυρων»:

Tο αυριανό ματς: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, από τα πιο δύσκολα φέτος. Θα είμαστε έτοιμοι αύριο για να δώσουμε τη μάχη μας και να κερδίσουμε».

Tην έλλειψη του εύκολου γκολ: «Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν κάναμε φάσεις. Με την Σπάρτη το κάναμε καλά, βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο. Το γκολ είναι ένα κακό φεγγάρι, θα το λύσουμε το πρόβλημα, θα το ξεπεράσουμε».

Τις κάκιστες διαιτησίες του τελευταίου διαστήματος: «Εμείς σαν παίκτες δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτό. Είναι άλλοι αρμόδιοι στην ομάδα με αυτό το θέμα. Εμείς θα πρέπει να κερδίζουμε και τον διαιτητή».

Την παρουσία του φέτος: «Μετά τον τραυματισμό μου ήθελα να πάρω τα πάνω μου, είμαι χαρούμενος που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα».