Skip to main content

Τζανακάκης: Θα πάμε για την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό

Έχουμε δύσκολα ματς στη συνέχεια αλλά θέλουμε να τα πάρουμε για να αποκτήσουμε ώθηση δείχνοντας ποιος είναι το φαβορί,είπε ο παίκτης των κιτρινόμαυρων

Την πίστη για την πρόκριση στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε με δηλώσεις του στη Media Day των κιτρινόμαυρων ο Μανώλης Τζανακάκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πλάγιος μπακ του Άρη:

«Θα κατέβουμε για τη φανέλα του Άρη και πάμε να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια. Θα δώσουμε όλα για την πρόκριση με τον Ολυμπιακό και μετά έχουμε μπροστά μας την Λαμία, μια καλή ομάδα. Δεν θα μιλήσω για ντέρμπι, δεν υπάρχουν ντέρμπι στην κατηγορία, εμείς θα πάμε για το διπλό και να συνεχίσουμε τις επιτυχίες».

Αναφερόμενος στις τελευταίες νίκες είπε: «Όταν παίζεις καλά παίρνεις ψυχολογία, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις. Με ΟΦΗ μπορεί να μην παίξαμε ανάλογα με τις δυνατότητες μας, αλλά ήταν πιο σημαντική η νίκη, γιατί προχωράμε στον στόχο. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και με τον Ολυμπιακό, να πάρουμε την πρόκριση και να πάρουμε την νίκη με Λαμία, που είναι… εξάποντο».

Για το αν θα είναι ο Άρης σε ένα μήνα πρωτοπόρος, όπως είπε ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε: «Εννοείται ότι πιστεύω και γω σε αυτό που είπε ο προπονητής μας. Εχουμε δύσκολα ματς, θέλουμε να τα πάρουμε για αποκτήσουμε την ώθηση, να είμαστε πρώτοι και να δείξουμε ποιος είναι το φαβορί».

Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό: «Δεν έπαιξα κάποιο παιχνίδι, αν και ανήκα στον Ολυμπιακό, αλλά σε κάθε περίπτωση σκέφτομαι τώρα μόνο την ομάδα μου που είναι ο Άρης και θα τα δώσω όλα γι αυτήν».