Skip to main content

Τζάκσον στη Voria: Στόχος να μείνουμε στην κορυφή της Ευρώπης (video)

«Εύχομαι να είμαι πάντα υγιής, θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε ότι πετύχαμε πέρσι», ανέφερε ο Αμερικανός άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και για τους στόχους που θέτει η ομάδα του τη φετινή σεζόν, μίλησε στη Voria.gr, ο άσος των Moσχοβιτών, Άαρον Τζάκσον.

Ο 30χρονος «κόμπο γκαρντ» που αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Ευρώπης επί τέσσερα συναπτά έτη (μετεγγράφηκε το 2012 από την Μπιλμπάο), ανέφερε για το αυριανό παιχνίδι: «Είναι ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ο αγώνας αυτός συμβολίζει την ιστορία του ΠΑΟΚ που θα προσπαθήσει να δώσει το καλύτερο δυνατό ώστε να κερδίσει τον μεγάλο αυτό αγώνα».

Παράλληλα ο δεύτερος παλαιότερος ξένος αυτή τη στιγμή στο σύλλογο (προηγείται ο Μίλος Τεόντοσιτς που βρίσκεται στη Μόσχα από το 2011) αναφέρθηκε και για τις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου που έρχονται για την ΤΣΣΚΑ.

«Εύχομαι να είμαι πάντα υγιής, θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε ότι πετύχαμε πέρσι και να διατηρηθούμε στην κορυφή», τόνισε κλείνοντας ο Αμερικανός άσος.