Skip to main content

Τζάκσον: Απολαμβάνω το παιχνίδι στον ΠΑΟΚ, να παίξουμε σωστά αύριο

«Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά σαν ομάδα, αρκεί να είμαστε δυνατοί και να βγάλουμε ενέργεια», δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ του «Δικεφάλου»

Για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ εναντίον της Τενερίφης για το Basketball Champions League αλλά και για την απώλεια του Ηλία Παπαθεοδώρου μίλησε ο Νταρνέλ Τζάκσον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ του «Δικεφάλου»:

«Όταν χάνεις ένα τόσο αγαπημένο σου πρόσωπο, χρειάζεσαι κάποιον να είναι δίπλα σου. Έχω χάσει και τους δυο γονείς μου και ξέρω. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε από πυροβολισμό, η μητέρα μου αυτοκτόνησε, και ξέρω πολύ καλά πως είναι να χάνεις ένα τόσο κοντινό σου πρόσωπο. Ο προπονητής μας έχασε τον πατέρα του, γνωρίζω πολύ καλά τι θα περάσει από συναισθηματικής πλευράς και για αυτό αισθάνθηκα ότι έπρεπε να του μιλήσω, να τον πάρω μια αγκαλιά για να αισθανθεί ότι είμαι δίπλα του, προσεύχομαι για αυτόν και την οικογένεια του για να είναι δυνατός σαν βράχος για να το αντιμετωπίσει.

Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σαν ομάδα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά σαν ομάδα, αρκεί να είμαστε δυνατοί και να βγάλουμε ενέργεια. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει περισσότερο, αν γυρίσουμε την μπάλα σωστά όλοι θα έχουν τη ευκαιρία τους. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, όλα όμως μπορούν να συμβούν κι αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι πως θα παίξουμε σωστά για να επιστρέψουμε νικητές στην Ελλάδα.

Είναι πολύ δύσκολο και καταλαβαίνω ότι και οι συμπαίκτες μου, αλλά και εγώ έχουμε στο μυαλό μας τον αγώνα του Σαββάτου. Μερικές φορές όμως, ίσως και να κάνουν καλό τέτοιες ήττες, για να σε βοηθήσουν ενόψει των επόμενων αγώνων. Δεν πρέπει να παίξουμε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν γίνεται σαν ομάδα να κάνουμε ξανά τέτοιο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, περισσότερο έξυπνα, γρήγορα εκεί που χρειάζεται, αργά όταν πρέπει. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ, απολαμβάνω το παιχνίδι, τον τρόπο που παίζει η ομάδα και αυτό το πρόσωπο πιστεύω ότι θα βγάλουμε στη συνέχεια».