Skip to main content

Τσόχλας: Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα τα καταφέρουμε

Ο γκαρντ του Δικεφάλου τόνισε πως ελπίζει να ανταποκριθεί αύριο ο κόσμος στο κάλεσμα της ομάδας και να βρεθεί στο γήπεδο για να την υποστηρίξει

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Απόλλων Τσόχλας στη media day ενόψει του 1ου αγώνα με την Τενερίφη για την φάση των «16» του Basketball Champions League.

Ο γκαρντ του Δικεφάλου τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι αγώνας είναι ιδιαίτερα δύσκολος, πιστεύει ότι αν η ομάδα παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, μπορεί να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόλλωνα Τσόχλα:

«Σίγουρα είναι δύσκολο να παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ισπανικού πρωταθλήματος. Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι, να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας».

Για το ποιο πιστεύει ότι είναι το βασικό προσόν της ομάδας: «Είναι μια ομάδα που δεν βασίζεται σε 2-3 συγκεκριμένους παίκτες. Παίζουν και σκοράρουν 12 παίκτες. Είναι μια ομάδα που δίνει πάρα πολλές ασίστ και παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ. Δεν είναι τυχαία η πορεία της στο ισπανικό πρωτάθλημα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την απουσία του Τζόρνταν Σάιμπερτ: «Θα μας λείψει σίγουρα πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Γενικά δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε κάποιον απόντα, πόσο μάλλον από το συγκεκριμένο παιχνίδι, που πιστεύω ότι από άποψη τακτικής θα χρειαζόμασταν ένα καλό σουτέρ. Δυστυχώς, έτσι είναι το μπάσκετ και θα προσπαθήσουμε οι υπόλοιποι να αναπληρώσουμε αυτό το μεγάλο κενό».

Για το πόσο βοηθάει έναν παίκτη το γεμάτο γήπεδο και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται: «Είναι αυτονόητο ότι όλοι θα θέλαμε να είναι μεγάλα τα γήπεδα. Ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί αύριο στο κάλεσμα μας και να βρεθεί στο γήπεδο».