Skip to main content

Τσίπρας για προαπαιτούμενα: Να τελειώνουμε, έχουμε και Μουντιάλ!

«Αρχίζει και νωρίς φέτος. Έχει τρία παιχνίδια την ημέρα. Πρέπει να έχουμε τελειώσει μέχρι τότε», είπε ο πρωθυπουργός σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους

Πριν από τις 14 Ιουνίου, ώστε να προλάβει... το Μουντιάλ της Ρωσίας, θέλει να ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα μέτρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως φέρεται να αποκάλυψε ο ίδιος σε πηγαδάκι στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το γραφείο υψηλόβαθμου στελέχους της Βουλής, προκειμένου να του ευχηθεί. Η παρουσία του συνέπεσε με την επίσκεψη κοινοβουλευτικών συντακτών, με αποτέλεσμα στο πηγαδάκι ο πρωθυπουργός να αποκαλύψει ότι πρέπει μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ να έχει τελειώσει το θέμα.

Όταν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τον ρώτησαν για τον τρόπο με τον οποίο θα ψηφιστούν τα μέτρα και εάν θα πάνε στη Βουλή, ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Φέτος θα έχουμε θερινά». Τότε ένας από τους συντάκτες υπενθύμισε πως φέτος υπάρχει και το Μουντιάλ.

«Σωστό» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε γελώντας: «Αρχίζει και νωρίς φέτος. Έχει τρία παιχνίδια την ημέρα. Πρέπει να έχουμε τελειώσει μέχρι τότε».