Skip to main content

Τσίπρας από Βρυξέλλες: Δευτερεύουσας σημασίας το θέμα Μουζάλα

Ο πρωθυπουργός εξήρε τη στάση τόσο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής όσο και του υπουργού Άμυνας στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Το θέμα Μουζάλα είναι δευτερεύουσας σημασίας και θα αντιμετωπιστεί στην ώρα του, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα σε ΕΕ και Τουρκία για το προσφυγικό.

«Το τελευταίο πράγμα που απασχόλησε τον Γιάννη Μουζάλα κι εμένα ήταν ζητήματα δευτερεύουσας σημασίας που θα αντιμετωπίσουμε στην ώρα τους», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Οι κυβερνήσεις συνεργασίας έχουν και τα καλά τους και τις δυσκολίες τους. Εγώ παραμένω σταθερός σε όσα έχω δηλώσει και θα τα συζητήσω όλα με τον Πάνο Καμμένο όταν επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου επίσης βρίσκεται σε εθνική αποστολή. Θέλω να εξάρω την προσφορά και του Γιάννη Μουζάλα και του Πάνου Καμμένου. Χωρίς τη συνεισφορά του πρώτου δε θα είχαμε φτάσει σε τόσο καλό σημείο στο προσφυγικό και χωρίς τη συνεισφορά του δεύτερου δε θα είχαμε φτάσει σε αυτό το τέλειο σημείο στον σχεδιασμό που χρειάστηκε για την εγκατάσταση προσφύγων».