Skip to main content

Τσίπρας: Αντλούμε δύναμη από το γεγονός ότι έχουμε δίκιο

Για γενναία μάχη που δίνει τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σε ομογενείς στην Αγία Πετρούπολη.

Για γενναία μάχη που δίνει τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σε ομογενείς στην Αγία Πετρούπολη. Όπως σημείωσε, σε δηλώσεις του, η κυβέρνηση αντλεί δύναμη από το γεγονός ότι έχει δίκιο.

«Η Ελλάδα δίνει σπουδαία και γενναία μάχη αυτούς τους μήνες, περνά μεγάλη οικονομική κρίση και  οικονομικές δυσκολίες. Αλλά εσείς γνωρίζετε από δυσκολίες. Τις έχετε ξεπεράσει και έχετε σταθεί στα πόδια σας. Είναι βασικό χαρακτηριστικό του ελληνισμού, όταν έχουμε στόχο και αξίες, ακόμη και τις μεγαλύτερες δυσκολίες να τις ξεπερνούμε» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Υπογράμμισε ότι στόχος της προσπάθειας της κυβέρνησης και του λαού είναι «να ξανακάνουμε κυρίαρχη χώρα την πατρίδα μας και ο λαός να ζει με αξιοπρέπεια». Ο πρωθυπουργός πρόκειται να συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στις 16:15, ενώ νωρίτερα θα μιλήσει στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ.