Skip to main content

Τσιόδρας: Νέα θεαματική τούμπα Τσίπρα μέσα σε λίγες ώρες

«Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που παίρνουν στα σοβαρά όσα λέει;», διερωτάται ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόρδας.

Για «νέα θεαματική τούμπα» του πρωθυπουργού με αφορμή τα λεγόμενά του σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόρδας.

«Ο κ. Τσίπρας χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο: Ισχύει στο ακέραιο, ότι χωρίς λύση για το χρέος δεν υφίστανται μέτρα. Μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 22 Μαΐου θα πρέπει να έχουν σαφώς περιγραφεί τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος. Ο κ. Τσίπρας σήμερα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Οι δανειστές βρίσκονται μπροστά στην υποχρέωση να προχωρήσουν άμεσα σε ουσιαστικά μέτρα ρύθμισης του χρέους», υπενθυμίζει ο κ. Τσιόρδας σημειώνοντας ότι «μέσα σε λίγες ώρες πέταξε το αυστηρό ύφος. Ούτε προθεσμίες, ούτε απειλές, ούτε veto».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Τύπου του Ποταμιού, πρόκειται για «άλλη μια θεαματική τούμπα, από αυτές στις οποίες ειδικεύεται. Τι μεσολάβησε; Οι δηλώσεις Σόιμπλε και Ευρωπαίων, ότι πρώτα θα ψηφιστούν τα μέτρα και μετά θα ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος και οι όποιες αποφάσεις θα εφαρμοστούν μετά τη λήξη του προγράμματος το 2018. Κι έσπευσε να μαζέψει αυτά που με στόμφο μόλις χθες είχε εξαγγείλει για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης».

«Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που παίρνουν στα σοβαρά όσα λέει;», διερωτάται ο κ. Τσιόρδας.