Skip to main content

Τσίμιροτ: Δέχθηκα κρούσεις, αλλά καλύτερα να μείνω στον ΠΑΟΚ

Ο Βόσνιος μέσος υποστήριξε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή προτιμά να παραμείνει στον Δικέφαλο, παρά τις... σειρήνες που υπήρξαν

Το όνομα του Γκόικο Τσίμιροτ... έπαιξε πολύ το φετινό καλοκαίρι λόγω των μετεγγραφικών σεναρίων που τον ήθελαν να φεύγει από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βόσνιος μέσος μίλησε σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό και υποστήριξε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή προτιμά να παραμείνει στον Δικέφαλο, παρά τις... σειρήνες που υπήρξαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το σύστημα του ΠΑΟΚ: «Μπορώ να αγωνιστώ και στα δύο συστήματα το ίδιο καλά, τόσο στο 4-4-2 όσο και στο 4-2-3-1. Στο φιλικό παιχνίδι με την Γάνδη, εκεί όπου ο προπονητής μας ζήτησε να εφαρμόσουμε το 4-4-2, πιστεύω πως έπαιξα πολύ καλά».

Για τον φετινό στόχο του ΠΑΟΚ: «Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, έχουμε την κατάλληλη ώθηση για να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα. Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε το άλμα για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ναι, πάμε για το Πρωτάθλημα».

Για τον Στανόγιεβιτς: «Η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι η ίδια, το κλίμα δεν έχει αλλάξει. Το ρόστερ αλλάζει, κάποιοι νέοι παίκτες ήρθαν στην ομάδα και κάθε προπονητής φέρνει κάτι καινούργιο. Ο προηγούμενος προπονητής μας, ο Ιβιτς είχε κάποια άλλα στοιχεία, ο νέος προπονητής μας ο Στανόγεβιτς ζητά να παρουσιάσουμε κάποια άλλα στοιχεία. Όμως είμαι πεπεισμένος, πως όλοι θέλουν το καλύτερο για την ομάδα. Οσο για εμάς τους παίκτες, να είστε σίγουροι πως δίνουμε το 100% για να οδηγήσουμε την ομάδα στην κορυφή».

Για τις κρούσεις που δέχτηκε: «Πριν από την έναρξη της προετοιμασίας είχα κάποιες κρούσεις και επιλογές για να πάω σε άλλη ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον ήταν από την Γερμανία. Το σκέφθηκα πολύ, όμως νομίζω ότι είναι καλό για εμένα που παραμένω στον ΠΑΟΚ. Ναι, ναι, είμαι 100%  αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον, εάν έρθει στην ομάδα μία ενδιαφέρουσα πρόταση για εμένα».