Skip to main content

Τσιάρας: Η κοινωνία θα υποδεχθεί με ανακούφιση τις εκλογές

«Δεν θα γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ούτε θα εκδιωχθούν οι συμβασιούχοι με τη ΝΔ», ξεκαθαρίζει το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Η οικονομία και η κοινωνία θα υποδεχθούν την προκήρυξη εκλογών με ανακούφιση» γιατί «θα ξεκαθαρίσει με αδιαμφισβήτητο τρόπο το πολιτικό τοπίο» δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ ο Κώστας Τσιάρας αναφερόμενος στο εάν οι πρόωρες εκλογές θα βλάψουν την οικονομία της χώρας.

Ενώ όσον αφορά στην πιθανότητα να κοπούν εκ νέου οι συντάξεις, ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι,«όσοι λένε ότι μπορεί να μην κοπούν οι συντάξεις, ας το πουν και στον κ. Τσακαλώτο που αναγνωρίζει, δημοσίως, πόσο σκληρή θα είναι η επιτήρηση για την υλοποίηση των υποχρεώσεων της Ελλάδας μετά τον Αύγουστο».

Αναφορικά με τη διαδικασία αξιολόγησης στο Δημόσιο, ο κ. Τσιάρας δηλώνει ότι «είναι εκ των ων ουκ άνευ, αν θέλουμε πραγματικά να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση για ένα αποτελεσματικό Δημόσιο» ενώ υπογραμμίζει ότι «δεν θα γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ούτε θα εκδιωχθούν οι συμβασιούχοι με τη ΝΔ», αλλά διευκρινίζει ότι «θα ξηλωθεί το κομματικό κράτος που επιχείρησε να στήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».