Skip to main content

Τσερμενίδης: Οι εργαζόμενοι θα βάλουν πλάτη στη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ

Η πρώτη ενέργεια στην οποία θα προχωρήσουμε από κοινού με τη διοίκηση, είναι η αποκατάσταση των οχημάτων, είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων.

«Οι εργαζόμενοι είναι έτοιμοι να “βάλουν πλάτη” προκειμένου να προκύψει μια καλή συνεργασία με τη Διοίκηση του νέου φορέα», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη.

Μιλώντας στη Voria.gr, ο κ. Τσερμενίδης ανέφερε ότι σήμερα έγινε μια αλλαγή σελίδας, μετά από 60 χρόνια και ότι το νέο στοίχημα είναι να γίνει μια πραγματική συνεργασία, με στόχο να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες, όπως της αξίζει.

«Πρέπει να αποδείξουμε ότι εμείς βάζουμε πλάτη συνεργασίας, ώστε να πετύχουμε συγκοινωνίες με σοβαρή εξυπηρέτηση των πολιτών», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Η πρώτη ενέργεια στην οποία θα προχωρήσουμε από κοινού με τη διοίκηση, είναι η αποκατάσταση των λεωφορείων ούτως ώστε από την 1η Σεπτεμβρίου να κινούνται 525 οχήματα, όπως θα έπρεπε». Όπως εξήγησε ο κ. Τσερμενίδης, αυτήν την στιγμή στην πόλη κινούνται μόλις 260 λεωφορεία, ενώ στα θερινά δρομολόγια προβλέπεται η κίνηση 420 οχημάτων. «Υπάρχει μεγάλη έλλειψη ανταλλακτικών και άλλα προβλήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γι’ αυτό και αύριο θα γίνει συνάντηση με τον Διευθυντή Συντήρησης», ανέφερε.