Skip to main content

Τσάντα από κοκαΐνη κρατούσε 25χρονος

Τσάντα από κοκαΐνη εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα, στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, στην κατοχή ενός 25χρονου Αλβανού dj, ο οποίος επρόκειτο
Τσάντα από κοκαΐνη εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα, στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, στην κατοχή ενός 25χρονου Αλβανού dj, ο οποίος επρόκειτο να την παραδώσει σε 40χρονου Έλληνα από την Κρήτη, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ο μεταφορέας εντοπίστηκε από τους στοχευμένους ελέγχους σε πτήσεις που ενεργούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και σε έρευνα που του έγινε βρέθηκε η κοκαΐνη κρυμμένη με έναν τρόπο που πρώτη φορά εντοπίζεται.

Τα ναρκωτικά συνολικού βάρους 5 κιλών και 900 γραμμαρίων, ήταν σε μαύρη ελαστική μορφή σαν καουτσούκ και είχαν τοποθετηθεί ως εσωτερική επένδυση μιας πλαστικής τσάντας. Αυτή η "επένδυση" εξετάστηκε με ειδικό τεστ με αεροχρωμογράφο από το Γενικό Χημείο του Κράτους, όπου προέκυψε ότι πρόκειται για κοκαΐνη, η οποία χρειάζεται ειδική επεξεργασία για να εξαχθεί.

Αμέσως μετά τη σύλληψη του 25χρονου Αλβανού, εντοπίστηκε έξω από το χώρο αφίξεων του αεροδρομίου ο 40χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε πάει να παραλάβει την κοκαΐνη που είχε εισαχθεί για λογαριασμό του, γι΄ αυτό και συνελήφθη.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα.