Skip to main content

Τσαϊρέλης: Μετά από μια μεγάλη νίκη είχαμε δυστυχώς αυτή την εικόνα

Ο φόργουορντ του Άρη δήλωσε ότι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι δύσκολο ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να κοιτάξουν τα λάθη τους και να πάνε για τη νίκη

Την έλλειψη ενέργειας των παικτών του Άρη που οδήγησε την ομάδα σε αρκετά λάθη, κακές επιθετικές επιλογές αλλά και αδυναμία στο κομμάτι των ριμπάουντ ξεχώρισε ως αιτία για την ήττα του Αυτοκράτορα από τους Φράπορτ Σκαϊλάινερς ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φόργουορντ των κιτρινόμαυρων:

«Το χειρότερο είναι ότι μετά από τόσο μεγάλη νίκη δείχνουμε αυτή την εικόνα. Σίγουρα υπήρχε έλλειψη ενέργειας. Δεν ξέρω αν ήταν από κούραση ή κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Τα 15 επιθετικά ριμπάουντ που είχαν οι Σκαϊλάινερς τα λένε όλα. Τα περισσότερα τα πήραν στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αφήσαμε κάποια ελεύθερα τρίποντα, τα έβαλαν και κέρδισαν».

Για το άσχημο ποσοστό στα τρίποντα είπε: «Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί στην επίθεση, είχαμε κακές επιλογές. Ο συνδυασμός αυτών των δύο, των ριμπάουντ και της κακής επιθετικής λειτουργίας, έφερε το αποτέλεσμα».

Για τον αγώνα με τα Τρίκαλα υπογράμμισε: «Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, κυρίως τα εκτός έδρας. Είναι επικίνδυνο παιχνίδι, έχουν καλή έδρα, είναι σαν κλουβί. Να αφήσουμε το παιχνίδι πίσω μας, να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν θα αντέξει η ομάδα μέχρι τέλη Φεβρουαρίου τα διπλά παιχνίδια την βδομάδα σχολίασε: «Κάθε τρεις μέρες έχουμε τελικό. Πριν τρεις μέρες πανηγυρίζαμε και τώρα φεύγουμε με σκυμμένα τα κεφάλια… Πρέπει να συνεχίσουμε».