Skip to main content

To Master Plan για την Αμφίπολη και οι δημοσιογράφοι του ΔΝΤ

To Master Plan για την Αμφίπολη, οι καταγγελίες για τους πληρωμένους δημοσιογράφους του ΔΝΤ και τα μπλεξίματα του Γιωργάκη.

Master Plan για την ανάδειξη της Αμφίπολης εξήγγειλε ο αν. υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης. Θα γίνει, είπε, ολοκληρωμένη χωρική παρέμβαση για την ανάδειξη και αξιοποίηση του μνημειακού συνόλου. Έμαθα να κρατάω μικρό καλάθι στις εξαγγελίες των πολιτικών, ιδιαίτερα μάλιστα όταν ο ίδιο αν. υπουργός δεν διέθεσε κονδύλια για συνέχιση της ανασκαφής, ούτε για την υποστύλωση του μνημείου που κινδυνεύει με κατάρρευση.

Ερευνούν πολλοί, γιατί ο Τσίπρας έκανε τόσες πολλές φορές αναφορές στην εξάντληση της τετραετίας. Δεν έχει προσεχθεί και το γεγονός ότι τονίζει, πως κατά την τετραετία θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι μήνυμα προς όσους περιμένουν υλοποίηση των προεκλογικών εξαγγελιών σε σύντομο διάστημα. Μη βιάζεστε επομένως. Μέχρι τέλους της τετραετίας, έχουμε καιρό.

Οι «δυστυχισμένοι» λαθρομετανάστες τσάκισαν στο ξύλο τους Λιμενικούς στην Μυτιλήνη. Κι έχουν συμπαραστάτες «προοδευτικούς» που τους δασκαλεύουν να κάνουν πορείες και διαδηλώσεις διαμαρτυρίας. Μέχρι και με πλακάτ τους προμήθευσαν.

Και στον αθλητικό χώρο είχε συμμετοχή η συμμορία «νονών της νύχτας» που πουλούσαν προστασία σε νυχτερινά καταστήματα σε Αττική και Βόλο. Ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχουν άτομα που δούλευαν και ως «ενοικιαζόμενοι» μπράβοι χούλιγκαν με μεροκάματο 50-100 ευρώ.

Υπάρχει καταγγελία «εκπαίδευσης» δημοσιογράφων και οικονομολόγων από το ΔΝΤ, για να προπαγανδίζει υπέρ του Μνημονίου, την οποία θα εξετάσει η σχετική επιτροπή της Βουλής, που ασχολείται με το πώς φτάσαμε στα μνημόνια. Την ίδια ώρα για "εξοπλιστικά λεφτά" που πήγαν σε ΜΜΕ κάνει λόγο ο Καμμένος! Για «τεράστια ποσά που διακινήθηκαν προς τον Τύπο», από τον χώρο των εξοπλισμών.

Κανείς δεν αναφέρει ονόματα. Όπως δεν μάθαμε ποτέ τα ονόματα δημοσιογράφων που τους "τάιζαν" με τα "μυστικά κονδύλια" του ΥΠΕΞ. Πολλοί από αυτούς είναι ένθερμοι ηθικοί κήρυκες κατά της διαφθοράς. Και γίνονται πιστευτοί, επειδή «το είπε η τηλεόραση».

Τέλος η ασυλία στον γιο της Μάργκαρετ; Σύμφωνα με το kontranews.gr, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήγε στον Πόρο για να χαλαρώσει και να αθληθεί με το αγαπημένο του καγιάκ. Εκεί που χάθηκε και τον ψάχναμε

Επισκέφθηκε μια ψαροταβέρνα με τους φίλους του (ναι, του έμειναν μερικοί) αλλά τον πλησίασαν πολίτες με απειλητική διάθεση, τον σκούντησαν και κατόπιν του φώναζαν «Εξαιτίας σου πεινάμε και μπήκαμε στο ΔΝΤ. Θα έπρεπε να κρύβεσαι και όχι να τρως ψάρια την στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε». Αποχώρησε το παιντί και γλίτωσε τα χειρότερα (αυτή την φορά).

Ενός κακού μύρια έπονται, έλεγαν οι προ-παππούδες μας. Το νιώθει αυτό ο Ερντογάν, που του έρχονται αλλεπάλληλα τα κτυπήματα. "Κλαίγεται" τώρα στους Αμερικανούς, επειδή οι Κούρδοι, απελευθερώνοντας την Τελ Αμπιάντ (που βρίσκεται πάνω στα σύνορα, και είναι μισή-μισή με τους Τούρκους) διώχνουν τους Τουρκμένους, δημιουργώντας μια καθαρή κουρδική περιοχή στην κοιλιά της Τουρκίας.