Skip to main content

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Εικόνες σοκ και βίντεο από τη μεταφορά του 24χρονου και των διδύμων

H σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα το ασημί αυτοκίνητο του 24χρονου που έχασε στη ζωή του να διπλωθεί στα δύο

Εικόνες σοκ από το αυτοκίνητου του 24χρονου που έχασε σήμερα (7/11/2023) τα ξημερώματα τη ζωή του στο δυστύχημα της Περαίας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και οπτικό υλικό από τη στιγμή που τα ασθενοφόρα σπεύδουν να παραλάβουν τα άτομα που επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο παρουσιάζει το newsit.gr.

Διαβάστε: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο - Δίδυμα αδέλφια τραυματίστηκαν σοβαρά

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν γύρω στις 3:40 τα ξημερώματα όταν δύο οχήματα που κινούνταν στο δρόμο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Νέα Μηχανιώνα συγκρούστηκαν. Στο ένα από αυτά επέβαινε ένα 24χρονος ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, ενώ στο άλλο δίδυμα αδέρφια τα οποία απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα το ασημί αυτοκίνητο του 24χρονου να διπλωθεί στα δύο.

Όσον αφορά τώρα τους 23χρονους δίδυμους που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αυτοί θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις καθώς έχουν σοβαρά τραύματα.