Skip to main content

Τρίτη μέρα χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη - 2 συσκέψεις σήμερα για ΟΑΣΘ

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ το μεσημέρι θα κληθούν να επανακαθορίσουν τη στάση τους, μετά και τη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους Θεσσαλονικείς καθώς η πόλη παραμένει για τρίτη μέρα χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Δύο συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην πόλη για τις αστικές συγκοινωνίες.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και του προέδρου της ΠΕΔΚΜ και δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου, συγκαλείται στις 1 το μεσημέρι σύσκεψη για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Λίγο αργότερα οι εργαζόμενοι θα κληθούν να επανακαθορίσουν τη στάση τους, μετά και τη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη στην Αθήνα.

Η σύσκεψη των εργαζομένων στον Οργανισμό, θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 14.00 – 15.00 το μεσημέρι. Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ τράβηξαν χειρόφρενο από την περασμένη Δευτέρα, διεκδικώντας οριστική λύση για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.  

Σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ συμμετέχουν στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και έχουν απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση στις 10.30 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.