Skip to main content

Τρίτη μέρα χωρίς εγγραφές στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης

Μετά τις πρώτες δυο επεισοδιακές ημέρες, εκατοντάδες φοιτητές περιμένουν τις οδηγίες της Αθήνας για τη διαδικασία εγγραφής στα μητρώα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Δεν ξεκίνησε και σήμερα η διαδικασία της εγγραφής των μελών στο μητρώο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης εκ του μηδενός, όπως προγραμματίστηκε να γίνει, παρά το γεγονός ότι αυτή την ώρα είναι συγκεντρωμένοι στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, στη Μιχαήλ Καλού 6, περισσότεροι από 100 φοιτητές που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στη «γαλάζια» φοιτητική οργάνωση.

Τις πρώτες δυο μέρες που η διαδικασία εξελίχτηκε επεισοδιακά, όπως έγραψε η Voria.gr, δεν έγινε καμιά εγγραφή, παρά το μεγάλο –όπως αποδεικνύεται από την προσέλευση- ενδιαφέρον.

Οι τριβές και οι εντάσεις για τα διαδικαστικά ζητήματα (που πάντως αφορούν στο καταστατικό του κόμματος και στην τήρησή του) δεν επιτρέπουν πλέον για τρίτη μέρα την έναρξη της διαδικασίας.



Όλοι είναι σε αναμονή λύσης από την κεντρική διοίκηση του κόμματος και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από την Αθήνα και συγκεκριμένα μιας νέας εγκυκλίου ή απόφασης που να διευκρινίζει οριστικά ποιος θα κάνει τις εγγραφές, γεγονός που αποτελεί το σημείο αντιπαράθεσης ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί στη «γαλάζια» νεολαία στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, σήμερα και μέχρι αυτή την ώρα το κλίμα είναι σαφώς πιο ήρεμο και δεν έχουν καταγγελθεί επεισόδια ή διαπληκτισμοί.

Τ.Τ.