Skip to main content

Τρίτη και… φαρμακερή για Σολτάνι

Ο Γιώργος Μαντζιούκης γράφει για τα συνεχόμενα κρούσματα απειθαρχίας του Γαλλοαλγερινού που έχει γίνει χειρότερος και από τον συμπατριώτη του, Ραφίκ Τζεμπούρ

Είχε δεν είχε το ξανάκανε το λάθος ο Καρίμ Σολτάνι και πλέον πραγματικά αμφιβάλλω για το αν οι διοικούντες της ΠΑΕ Ηρακλής έχουν την ίδια διάθεση να του καταθέσουν πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας. Ο Γαλλοαλγερινός έχει γίνει χειρότερος και από τον συμπατριώτη του, Ραφίκ Τζεμπούρ, καθώς είναι η τρίτη φορά που υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Η πρώτη είχε συμβεί (είχε περάσει στα ψιλά τότε) το καλοκαίρι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, έχοντας φραστικό επεισόδιο με τον Μανώλη Παπαστεριανό, ενώ ακολούθησε κάτι ανάλογο στις 16 Ιανουαρίου στη Λάρισα, μετά την ήττα με 2-1 από τους βυσσινί. Τότε οι δυο τους είχαν τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, το οποίο μάλλον δεν συμμόρφωσε τον Σολτάνι. Σε όλα αυτά προσθέστε φυσικά και τις έξι κίτρινες κάρτες, τις τρεις αποβολές (δύο με απευθείας κόκκινη) και το ότι έχει να δείξει θετικό αγωνιστικό πρόσωπο από την 10η αγωνιστική.

Για τον Σολτάνι των πρώτων αγώνων ίσως πολλοί ξεχνούσαν τα όσα κάνει στα αποδυτήρια, αλλά για αυτόν των τελευταίων μηνών τίποτα δεν περνά στα ψιλά. Και πώς να περάσει, όταν συνεχώς δημιουργεί εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να αναγκάζει αυτή την φορά τον Γιώργο Παράσχο να τον αφήσει εκτός αποστολής για το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο. Έμαθα πάντως πως δεν είχε φραστικό επεισόδιο με τον Κυριαζή. Άλλος ήταν ο λόγος που ο έμπειρος αμυντικός έμεινε και αυτός εκτός αποστολής, για πειθαρχικό παράπτωμα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτή η τρίτη φορά που ο Σολτάνι υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα να είναι και η… φαρμακερή, αναφορικά με το μέλλον του στον Ηρακλή.
Μπορεί και χωρίς τον Σολτάνι πάντως ο Ηρακλής να νικήσει την Ξάνθη, αρκεί το μάτι των υπολοίπων παικτών του να γυαλίζει όπως στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Άρη, ΑΕΚ, Λάρισα, Ατρόμητο και Πανσερραικό (εκτός).

Υ.Γ Ήδη έχουν αρχίσει τα όργανα από την Αθήνα και όχι μόνο για το αν ο Ηρακλής θα πάρει την αδειοδότηση. Ας το διαβάσουν καλά αυτό οι φίλοι του Ηρακλή και ας βοηθήσουν όσο μπορούν (15 ευρώ για παράδειγμα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι), πριν να είναι αργά. Την αδειοδότηση δεν την χαρίζει κανένας. Μόνος του θα την πάρει ο Ηρακλής και για να γίνει αυτό θα πρέπει να συγκεντρωθούν 19 υπογραφές. Μην το ξεχνάτε…