Skip to main content

Τρεις συλλήψεις στη δυτική Θεσσαλονίκη για «φρουτάκια»

Οι συλλήψεις έγιναν στα πλαίσια ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας, για τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, τρία άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη, στα πλαίσια ελέγχων για τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών, εντοπίστηκε στη δυτική Θεσσαλονίκης, ίντερνετ-καφέ, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίχνίδια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθησαν μια 31χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και δύο θαμώνες- παίκτες, ηλικίας 37 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ σε βάρος του 37χρονου θα ακολουθηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης, καθώς διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Ειδικότερα, ύστερα από έρευνα που έγινε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι εμφάνιζαν στην οθόνη τους το τυχερό παχνίδι «φρουτάκια» και μονάδες πονταρίσματος που υποδήλωναν τη δυνατότητα οικονομικής συναλλαγής.

Αναλυτικότερα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή (server),
- 2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, με τα παρελκόμενά τους και
- 1.625 ευρώ.
Οι κατηγορούμενοι με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.