Skip to main content

Τρεις συλλήψεις σε Πιερία και Κιλκίς για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχές του Κιλκίς και ένα άτομα σε Πιερία για διάφορες υποθέσεις παράνομης οπλοκατοχής, το τελευταίο 24ωρο.

Συνελήφθησαν τρία άτομα σε περιοχές της Πιερίας και του Κιλκίς για υποθέσεις παράνομης οπλοκατοχής.

Συγκεκριμένα

- Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου - Ολύμπου, ένας 59χρονος, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να κατέχει παράνομα, ένα πιστόλι με τρία φυσίγγια, ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών και ένα σπαθί μήκους 46 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

- Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς,  από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 46χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο μαχαίρια και μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser). Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

- Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 39χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., διότι σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του βρέθηκε μία μεταλλική ράβδο, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.