Skip to main content

Τρεις συλλήψεις για ληστεία και κλοπές στη Θεσσαλονίκη

Τρία άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για ληστεία και κλοπές - Εξιχνιάστηκε διάρρηξη αυτοκινήτου στην Πυλαία

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και εξιχνιάσεις περιπτώσεων ληστείας, κλοπών και αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος πραγματοποίησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη διάφορες υπηρεσίες της ΓΑΔΘ.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρία άτομα και εξιχνιάστηκαν οι ακόλουθες υποθέσεις:

Σύλληψη ατόμου για ληστεία

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που εκτελούσαν υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας ως πλήρωμα περιπολικού στην ευρύτερη περιοχή της Πυλαίας, συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας έναν  ημεδαπό, για περίπτωση ληστείας. Πρόκειται για 39χρονο άντρα, ο οποίος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα από εμπορικό κατάστημα της περιοχής, ενώ στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τα κλοπιμαία και να διαφύγουν τη σύλληψη, έκαναν χρήση σωματικής βίας σε βάρος της υπεύθυνης ασφαλείας της επιχείρησης.

Σύλληψη ατόμου για περίπτωση κλοπής

Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., απογευματινές ώρες χθες (12-10-2015), συνέλαβαν 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εισήλθε σε κομμωτήριο της Άνω Πόλης και εκμεταλλευόμενος προσωρινή απασχόληση του ιδιοκτήτη, αφαίρεσε πορτοφόλι και κινητό του τηλέφωνο.

Σύλληψη ατόμου για απόπειρα κλοπής

Αστυνομικοί του Α.Τ. Μηχανιώνας, πρώτες πρωινές ώρες χθες (12-10-2015), συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από αποθήκη της περιοχής.

Εξιχνίαση κλοπής

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Σεπτέμβριο του 2015, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου, διέρρηξε, με άγνωστο συνεργό του, αυτοκίνητο από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν χαρτοφύλακα που περιείχε χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.