Skip to main content

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά Τσίπρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα από το Συντονιστικό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, φοιτητικές ενώσεις και οπαδούς του Ηρακλή

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της παρουσίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πόλη για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας - Σερβίας, την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής μεταξύ Ελλάδας, Σερβίας και Βουλγαρίας, αλλά και την αναγόρευση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα, με το σύνθημα «Γιούνκερ- ανεπιθύμητος στην πόλη μας!», το Συντονιστικό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης διοργανώνει συλλαλητήριο στον Λευκό Πύργο, στις 6:30 το απόγευμα, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει πορεία.

Κινητοποίηση με στόχο την ακύρωση της αναγόρευσης του Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ πραγματοποιούν και οι φοιτητικές ενώσεις ΑΡΔΙΝ - ΕΑΑΚ – ΣΣΠ. Συγκεκριμένα, οι ενώσεις θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στις 17.30 με συγκέντρωση στη Νομική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, θερμή υποδοχή σκοπεύουν να επιφυλάξουν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα οι οπαδοί του Ηρακλή που διαμαρτύρονται για τον υποβιβασμό του συλλόγου στη Football League μετά την καταδικαστική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Προγραμματίζουν μηχανοκίνητη πορεία από «Κατσάνειο» προς το Μέγαρο Μουσικής, στις 6:30, το απόγευμα.