Skip to main content

Τρεις οι δράστες της ληστείας σε βενζινάδικο το 2015 στην Ανάληψη

Τον Σεπτέμβριο του 2015, οι τρεις άντρες, προσέγγισαν και λήστεψαν πρατήριο υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή της Ανάληψης

Στην εξιχνίαση υπόθεση ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 38, 33 και 36 ετών.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, οι τρεις άντρες, προσέγγισαν πρατήριο υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή της Ανάληψης και με απειλή καραμπίνας, μαχαιριού και τσεκουριού ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους, αλλοδαπούς άντρες 51 και 28 ετών.

Στη συνέχεια, αφού τραυμάτισαν με τη λαβή του όπλου τον μεγαλύτερο υπάλληλο, αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας χρηματικό ποσό από τον νεαρότερο άντρα, αλλά και από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος. Οι δράστες, ακολούθως, διέφυγαν με κλεμμένο φορτηγό στο οποίο είχαν τοποθετήσει επίσης κλεμμένες πινακίδες, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί και να παραπλανήσουν τις Αρχές σε πιθανό έλεγχο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για Ληστεία, Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, Απλή σωματική βλάβη και παράβαση της Νομοθεσίας περί Όπλων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.