Skip to main content

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο Λιονέλ Μέσι

Θα λείψει και από το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με Γκλάντμπαχ - Ο άσος της Μπαρτσελόνα είχε χάσει άλλους 2 μήνες πέρυσι λόγω του τραυματισμού στο γόνατο

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο Λιονέλ Μέσι μετά το χθεσινοβραδινό τραυματισμό του στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», που έληξε ισόπαλο  1-1.

Ο «ψύλλος», τον οποίο ο τηλεοπτικός φακός απεικόνισε να πιάνει τον προσαγωγό του, θα λείψει από τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Χιχόν, Θέλτα και το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γκλάντμπαχ, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του και στους αγώνες της Εθνικής Αργεντινής με Περού και Παραγουάη, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

«Δεν είμαι γιατρός και δεν μπορώ να δώσω καμία πληροφορία, αλλά όταν ο Μέσι είναι τραυματίας όλοι χάνουν, το ποδόσφαιρο χάνει», δήλωσε ο προπονητής του, Λουίς Ενρίκε.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα είχε χάσει άλλους δύο μήνες πέρυσι λόγω του τραυματισμού στο γόνατο, όμως οι πρωταθλητές Ισπανίας νίκησαν στις οκτώ από τις δέκα συναντήσεις που έπαιξαν χωρίς αυτόν.

«Χωρίς τον Μέσι είμαστε πολύ λιγότερο ισχυροί, αλλά μπορούμε ακόμα να είμαστε ισχυροί, ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε όπως πρέπει, να παίζουμε με αυτοπεποίθηση», σχολίασε ο Λουίς Ενρίκε για την απουσία του κορυφαίου παίκτη του.