Skip to main content

Τρεις ακόμα προσαγωγές για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη

Νωρίτερα οι αστυνομικές αρχές προσήγαγαν και στη συνέχεια συνέλαβαν δύο άτομα, Έλληνες 20 και 36 ετών, εκ των οποίων ο δεύτερος είναι ομογενής.

Στην προσαγωγή τριών ακόμη ατόμων που εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στο χθεσινό περιστατικό βίας σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα οι αστυνομικές αρχές προσήγαγαν και στη συνέχεια συνέλαβαν δύο άτομα.

Πρόκειται για δύο Έλληνες 20 και 36 ετών, εκ των οποίων ο δεύτερος είναι ομογενής από τη Γεωργία. (Περισσότερα εδώ)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος φέρεται να είναι ένα από τα άτομα που έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του δημάρχου Θεσσαλονίκης και ο οποίος τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 36χρονος συλληφθείς φέρεται να έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές. (Περισσότερα εδώ)

Σύμφωνα με τη δικογραφία, από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας που ενήργησε την προανάκριση, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης κατά του κ. Μπουτάρη, χθες, σε εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, συνεχίζονται.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας που διενεργεί την προανάκριση εξετάζει διεξοδικά οπτικοακουστικό υλικό, φωτογραφίες και βίντεο που έχουν καταγράψει την επίθεση.