Skip to main content

«Τρίποντο» με Μάνταλο για την ΑΕΚ, 1-0 τον Πανιώνιο

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στα φετινά πλέι οφ της Super League.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την Τρίτη (17/5) επί του Ολυμπιακού (2-1) στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League στο ίδιο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μανωλά, ο οποίος απουσίαζε από τον πάγκο λόγω υπερκόπωσης, επικράτησε του Πανιωνίου με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της μίνι διοργάνωσης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 57’ ο Μάνταλος με μονοκόμματο σουτ μετά τη σέντρα του Πλατέλλα και την κεφαλιά του Τζεμπούρ.

Με τους τρεις βαθμούς που απέσπασε η «Ένωση» σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ, προσπερνώντας ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που έχουν ένα λιγότερο βαθμό.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλος, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Αραβίδης (71' Κορδέρο), Τζεμπούρ

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος (61' Καραμάνος), Χαλκιαδάκης, Μασούρας (65' Μπαργκάν), Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ

Η βαθμολογία των πλέι οφ (2 αγων.):

ΑΕΚ 5
ΠΑΟΚ 4
Παναθηναϊκός 4
Πανιώνιος 1