Skip to main content

Τρίκαλα: Πούλησε κλεμμένα χρυσαφικά σε ενεχυροδανειστήριο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα ένας 42χρονος που προσπάθησε να πουλήσει μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών σε ενεχυροδανειστήριο.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 42χρονος που προσπάθησε να πουλήσει μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών σε πολλά από τα οποία υπήρχαν χαραγμένα μονογράμματα και αρχικά.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ο ύποπτος είχε ήδη παραλάβει 1.300 ευρώ ως προκαταβολή από το ενεχυροδανειστήριο και θα πήγαινε την επομένη να εισπράξει τα υπόλοιπα 1.400 ευρώ από το συνολικό ποσό των 2.700 ευρώ που κοστολογήθηκαν τα χρυσαφικά. Μόλις έφτασε, όμως, βρέθηκε μπροστά στους άνδρες της Ασφάλειας που τον ακινητοποίησαν και του έβαλαν χειροπέδες.

Από την έρευνα που έκαναν, οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι τα χρυσαφικά έφεραν πολλά προσωπικά στοιχεία των κατόχων τους και κατασχέθηκαν για να διερευνηθεί αν προέρχονται από κλοπές και ποιοι ήταν οι δράστες. Τα χρήματα που παρέλαβε ο 42χρονος κατασχέθηκαν και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.