Skip to main content

Τρικάκια από τον Ρουβίκωνα στο σπίτι του Νίκου Παπαθανάση (φωτο)

Κανείς δεν τους φοβάται, η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, υπογραμμίζει ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξηςς

Τρικάκια πέταξαν μέλη του Ρουβίκωνα το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαρτίου έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση.

Σε ανάρτησή του ο κ. Παπαθανάσης αναφέρει: «Σε συνέχεια της αήθους επίθεσης λασπολογίας του εργαλείου δολοφονίας χαρακτήρα “Documento” και του κ. Βαξεβάνη, την σκυτάλη πήραν απόψε μέλη του Ρουβίκωνα, επιχειρώντας να εκφοβίσουν εμένα και την οικογένειά μου. Κανείς δεν τους φοβάται, η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε η ομάδα Ρουβίκωνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:



Οικονόμου: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση του Ρουβίκωνα στην οικία του Παπαθανάση

Την απόλυτη καταδίκη της κυβέρνησης για την επίθεση του Ρουβίκωνα χθες βράδυ στην οικία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, εξέφρασε μέσω δήλωσης του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Οι τραμπούκοι του «Ρουβικώνα» επιτέθηκαν το βράδυ στην οικία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση, προσπαθώντας να εκφοβίσουν τον ίδιο και την οικογένειά του. Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την ενέργεια, η οποία προσβάλλει τις αρχές της δημοκρατίας μας, και περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να κάνουν το ίδιο. Όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες πράξεις σε βάρος στελεχών της Κυβέρνησης θα μας τρομοκρατήσουν, αυταπατώνται».