Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017
x
ΔΥΤΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΤΩΠΟ: ΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ (1/8)
Εξαιρετικά μεγάλα τα προβλήματα της παραλιακής ζώνης του δήμου Δέλτα, αλλά οι αναπτυξιακές δυνατότητες είναι οι μεγαλύτερες από τα υπόλοιπα τμήματα.
Πώς ένα τμήμα 5 χλμ. μπορεί να αλλάξει την εικόνα όλου του παράκτιου μετώπου της Θεσσαλονίκης. Τα σχέδια του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη
Από τα ομορφότερα αλλά πλέον προβληματικά τμήματα του παραλιακού μετώπου της πόλης - Τις προτάσεις του δήμου αποκαλύπτει ο δήμαρχος Θ. Μπακογλίδης
Σχέδιο ύψους 40 εκατ. ευρώ από τον δήμο Θερμαϊκού για το θαλάσσιο μέτωπο: Η διάβρωση των ακτών, τα σκουπίδια, τα ακίνητα και οι προοπτικές ανάπτυξης
Τεράστια τα προβλήματα από τη ρύπανση στο Δενδροπόταμο, αλλά υπάρχει προοπτική καθώς η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και τα χρήματα υπάρχουν.
Νέες παράκτιες και θαλάσσιες υποδομές, μαρίνες και ποδηλατόδρομοι στο φιλόδοξο σχέδιο του κεντρικού δήμου για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου.
H Θεσσαλονίκη χρειάζεται τον επόμενο μεγάλο αναπτυξιακό της στόχο. Μια καινούρια ατζέντα αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.
Μεγάλο αφιέρωμα της Voria.gr που θα καταγράφει τα προβλήματα και θα αναδεικνύει τις μεγάλες προοπτικές από την ενοποίηση του παραλιακού μετώπου.