Skip to main content

Trelight: Μια νέα πρόταση από το Κιλκίς για ξύλινα φωτιστικά

Zήτηση για τα φωτιστικά Trelight από τη Σουηδία και τη Γερμανία. Άμεση είσοδος της εταιρείας και στη λιανική, μέσω e-shop.

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι έτοιμη να κάνει η Trelight, επεκτεινόμενη από τη χονδρική πώληση στη λιανική, ενώ το ενδιαφέρον από Σουηδία και Γερμανία για τα ξύλινα φωτιστικά της, αποτελεί πρόκληση για τους Κιλκισιώτες κατασκευαστές που αρχίζουν να μελετούν τις απαιτήσεις σε πρώτη ύλη και μηχανήματα, προκειμένου να μπορέσουν να αρχίσουν εξαγωγές.

Τα Trelihgt, που βγήκαν στην αγορά μόλις το 2016 και ήδη έχουν μία γκάμα 40 κωδικών, δημιουργήθηκαν από τους Γιώργο, Κώστα και Τάσο Αναστασιάδη - εξ' ου και το tre- οι οποίοι έχουν πίσω τους μία πορεία στον κλάδο του ξύλου από τη δεκαετία του 1980 και μεγάλη δραστηριότητα στις κατασκευές για τον ξενοδοχειακό κλάδο με την Αφοι Αναστασιάδη.

Όπως είπε στη Voria.gr ο κ. Γιώργος Αναστασιάδης, η υποδοχή των φωτιστικών Trelight από επιχειρηματίες, επαγγελματίες αλλά και το καταναλωτικό κοινό, όπως εκφράσθηκε και στην 81η ΔΕΘ, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική και πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και το e-shop της εταιρείας για πωλήσεις λιανικής, ενώ ήδη υπάρχει ζήτηση από χώρες που έχουν παράδοση στο design σε κατασκευές από ξύλο, όπως η Σουηδία και η Γερμανία.

"Δεν επιχειρούμε να ανταγωνιστούμε τα μαζικής παραγωγής φωτιστικά που υπάρχουν στην αγορά. Τα Τrelight, δικού μας σχεδιασμού και παραγωγής, κατασκευάζονται από δρυ που εισάγεται από την Αμερική και ορισμένα από σφένδαμο, βάφονται όλα με κεριά υδατοδιαλυτά μη τοξικά, ενώ για τα αμπαζούρ συνεργαζόμαστε με την γνωστή κατασκευάστρια Σάντρα Μαΐδου. Ο ξύλινος σκελετός, ολοκληρώνεται με ηλεκτρικούς λαμπτήρες προηγμένης τεχνολογίας LED & EDISON όλων των ειδών".

Η Trelight, με την κολεξιόν της με φωτιστικά δαπέδου και τραπεζιού, ετοιμάζεται ήδη για την κλαδική Hotelia ( 18-20/11/2016), σχεδιάζοντας τον εμπλουτισμό της γκάμας και με νέους κωδικούς.

Η εταιρεία, που έχει έδρα το Κιλκίς και εργοστάσιο στο 10ο χλμ Κιλκίς- Πολυκάστρου, μελετάει την προμήθεια δύο νέων μηχανημάτων που θα αυξήσουν την παραγωγική της δυναμικότητα με γεωμετρική πρόοδο, καθώς υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον όχι μόνο από το εξωτερικό αλλά και από επιχειρήσεις λιανικής από όλη την Ελλάδα.