Skip to main content

Τρέλα για τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Άρη παρουσία 8.000 και πλέον φιλάθλων στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

 

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού πάνω από 8.000 φίλαθλοι του Άρη βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» ανάρτησαν τρία πανό στην Θύρα 2 του γηπέδου τα οποία αφορούσαν το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες και ανέφεραν:
 
«Δώστε πίσω τα κομμάτια της ζωής μας, σώστε το συναίσθημά μας τουλάχιστον... !»
 
«Ιδιώνυμο για έναν πυρσό, ε; Λευτεριά στους Μπέο-Ψωμιάδη» 
 
«Καταλάβετέ το, οι σύνδεσμοι δεν είναι γενεσιουργός αιτία της βίας!!! Ο νόμος του ισχυρού κ η διαφθορά, η ανοχή των θεσμών σ'αυτούς την προκαλεί!!!»
 
Στις δηλώσεις του ο προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης, είπε: «Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή ο Άρης να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που κάνει συνήθως. Ο Άρης είναι δυνατός, έχουμε σε εξέλιξη κάποια θέματα για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Ένας φορ, ένας στόπερ και ένας ακραίος επιθετικός για την αριστερή πλευρά είναι οι άμεσες ανάγκες μας».
 
Για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες: «Ηταν κοινό μυστικό, ήξεραν οι πάντες τι γινόταν στην Ελλάδα και ήρθε η ώρα να βγει στην επιφανεία. Θέλω να πιστεύω ότι ο Άρης είναι ένα υγιές κομμάτι και από όλη αυτή τη συγκυρία θα βγει ακόμα πιο δυνατός και γι αυτό είπα και στην αρχή ότι ίσως είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για τον Άρη. Καλή χρονιά».
 
Ο Μιχάλης Σηφάκης τόνισε: «Καλή χρονιά σε όλους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η πρώτη συγκέντρωση έχει τόσο κόσμο, οι εποχές είναι δύσκολες και πρέπει να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο που είναι κάθε χρόνο μαζί μας. Σίγουρα μας απασχολούν αυτά που ακούγονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε απ΄έξω από όλα αυτά».
 
Τέλος ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα πάλι στον Άρη, το ήθελα πολύ και θέλω μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε μια καλή χρονιά και να χαρεί ο κόσμος. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουμε τη διάθεση να φτάσει ο Άρης στην πρώτη θέση. Θα δείξουμε όλοι μαζί που μπορούμε να φτάσουμε».