Skip to main content

Τρέλα διαρκείας στον ΠΑΟΚ

Sold out για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα γίνει, όπως όλα φαίνονται, στα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ, αφού ως το απόγευμα της Τετάρτης είχαν πωληθεί παραπάνω από 17.000 κάρτες. Ενδιαφέρον Μπρέσια για Κ

«ΠΑΟΚ γερά, το... sold out είναι κοντά» είναι η... φράση που ακούγεται από τους φίλους και τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» του Βορρά, αφού τα εισιτήρια διαρκείας του μακεδονικού συλλόγου εξαφανίζονται με... γοργούς ρυθμούς και μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης είχαν διατεθεί στον κόσμο ήδη 17.000 κάρτες, ενώ απόμένουν ακόμα 4.000 «μαγικά» χαρτάκια, τα οποία αναμένεται να... εξαφανιστούν!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την επίτευξη του στόχου και από τις πωλήσεις των διαρκείας, αφού στα ταμεία του συλλόγου θα μπουν σημαντικά έσοδα που θα βοηθήσουν τους «ασπρόμαυρους» να... «μπαλώσουν» οικονομικές τρύπες που υπάρχουν. 


Επιμένουν για Μπρέσια και Κοντρέρας


Όσο περνούν οι ημέρες, οι φήμες και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Μπρέσια για την απόκτηση του Πάμπλο Κοντρέρας αυξάνονται.
Τις τελευταίες ώρες ήρθε στο προσκήνιο ένα δημοσίευμα της χιλιανής ιστοσελίδας «latercera.com» που τονίζει ότι οι εμφανίσεις του παίκτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής ανέβασαν τις μετοχές του και πλέον η Μπρέσια είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του.
Πάντως, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός επικοινώνησε το απόγευμα της Τετάρτης με ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μετέθεσε ακόμη μια μέρα την άφιξή του στην Ελλάδα, λέγοντας ότι λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος θα βρίσκεται στη χώρα μας την Κυριακή.


Σενάρια για Ροτέν


Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ είναι ο άσος της Ανκαραγκουτσού, Ζερόμ Ροτέν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γαλλικός Τύπος. Πώς το θέμα του Γάλλου άσου αλληλοσυνδέεται με τον Πάμπλο Κοντρέρας.
Όπως αναφέρει η έκδοση του «France Football», ο 32χρονος Γάλλος μέσος παρακολουθείται από τους Θεσσαλονικείς, με τη διοίκηση της ομάδας των «ασπρόμαυρων» να περιμένει να ξεκαθαρίσει το θέμα του Πάμπλο Κοντρέρας με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.
Ο πρώην άσος της Μονακό είναι ενήμερος για το θέμα σχετικά με ενδιαφέρον της ομάδας του Μάριο Μπερέτα για τον ίδιο, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν όντως το εν λόγω δημοσίευμα έχει βάση.