Skip to main content

Τρεις εκθέσεις, ένα ραντεβού στη Helexpo στις 21 Φεβρουαρίου

Στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης οι εκθέσεις FURNIDEC Business-FURNIMA, ENERGY TECH και INFACOMA, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου.

Από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης οι εκθέσεις FURNIDEC Business-FURNIMA, ENERGY TECH και INFACOMA.

Οι τρεις εκθέσεις, διοργανώνονται από τον εθνικό εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ-HELEXPO και έχουν ως στόχο να φέρουν σε επαφή τους εκθέτες με εμπορικούς επισκέπτες, αλλά και με καταναλωτές, οι οποίοι ενδιαφέρονται για προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στο πεδίο της εξοικονόμησης ενέργειας, θέρμανσης, κλιματισμού, επίπλωσης, είτε επαγγελματικής, είτε οικιακής, δόμησης και υλικών κατασκευής.

Την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με όλες τις νέες τάσεις θα έχουν εκτός από τους επαγγελματίες και το ευρύ κοινό, καθώς η FURNIDEC Business θα είναι ανοιχτή για όλους στις 21 και 24 Φεβρουαρίου, ενώ στις 22 και 23 θα μπορούν να την επισκεφτούν αποκλειστικά και μόνο επαγγελματίες.

Στην 5η ENERGY TECH θα λάβουν μέρος κάποιες από τις πιο μεγάλες εταιρίες του κλάδου με δραστηριότητα στις εναλλακτικές-ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στο pellet, ξύλο και φυσικό αέριο, στην ηλιακή ενέργεια και γεωθερμία, στη θέρμανση-ψύξη, στους λέβητες-καυστήρες-θερμάστρες κ.α.

Ειδικά για τις ημέρες της έκθεσης, πολλές εταιρίες-εκθέτες αναμένεται να πραγματοποιήσουν προσφορές σε προϊόντα-υπηρεσίες τους.

Η ENERGY TECH, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, αναμένεται ότι φέτος θα υπερβεί τα περσινά υψηλά δεδομένα, τόσο σε επίπεδο συμμετοχών, όσο και επισκεπτών.

Η 30η Ιnfacoma, στοχεύει να αναδείξει και να προωθήσει νέες τεχνολογίες, καινοτόμες εφαρμογές και καινούργια υλικά, που αφορούν την αναβάθμιση κτιρίων, την εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και τη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Σ' αυτήν συμμετέχουν κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής, κατασκευής και εμπορίας προϊόντων αλουμινίου, συνθετικών και ξύλινων κουφωμάτων, μηχανισμών, βαφών και δομικών-μονωτικών υλών.

Αναφορικά με τους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες (hosted buyers), στην INFACOMA θα βρεθούν για να πραγματοποιήσουν συναντήσεις αποκλειστικά και μόνο με τους εκθέτες της, επισκέπτες από τη Ρωσία, Αλβανία, Ρουμανία, ΠΓΔΜ, Κύπρο, Βουλγαρία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ για την FURNIDEC Business από το Ουζμπεκιστάν και την Ουκρανία.

Μεγάλη σημασία για τους εκθέτες, έχει και το γεγονός πως μπορούν να αξιοποιήσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον», καθώς ο συνδυασμός της ENERGY TECH και της INFACOMA παρέχει ότι χρειάζεται όποιος θέλει να ενταχθεί στο πρόγραμμα. Αυτό συμβαίνει, καθώς στις δύο εκθέσεις υφίστανται όλες οι λύσεις-προϊόντα για τη θερμομόνωση-κέλυφος κτιρίων, αλλά και για την αντικατάσταση κουφωμάτων και συστημάτων σκίασης, αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού, αντικατάστασης εξοπλισμού του λεβητοστασίου ή τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, συστήματα ελέγχου και αυτονομίας θέρμανσης κτλ.