Skip to main content

Τραμπ: Μεγάλη μου τιμή που απέλυσα τον Τζέιμς Κόμεϊ

Πρόκειται για ένα αδύναμο και ψεύτικο απεχθές πρόσωπο και, όπως έδειξε ο χρόνος, έναν άθλιο διευθυντή για το FBI, είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σφοδρότατη επίθεση κατά του τέως διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε μέσω Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αναφέροντας ως «τιμή του» το γεγονός ότι τον απέλυσε.

«Ο Τζέιμς Κόμεϊ είναι αποδεδειγμένη ΠΗΓΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ και ΨΕΥΤΗΣ. Σχεδόν όλοι στην Ουάσινγκτον πίστευαν ότι έπρεπε να απολυθεί για την άθλια δουλειά που έκανε - μέχρι που, τελικώς, όντως απολύθηκε. Διέρρευσε ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ πληροφορίες, πράγμα για το οποίο πρέπει να διωχθεί από τη Δικαιοσύνη. Είπε ψέματα στο Κογκρέσο ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΡΚΙΣΤΕΙ», αναφέρει ο αρχηγός του αμερικανικού κράτους.

Και συνεχίζει: «Πρόκειται για ένα αδύναμο και ψεύτικο απεχθές πρόσωπο και, όπως έδειξε ο χρόνος, έναν άθλιο διευθυντή για το FBI. Ο χειρισμός από πλευράς του της υπόθεσης της Διεφθαρμένης Χίλαρι Κλίντον και τα γεγονότα γύρω από αυτήν, θα καταγραφούν ως μια από τις χειρότερες "κακομπαλωμένες" δουλειές στην ιστορία. Ήταν μεγάλη μου τιμή που απέλυσα τον Τζέιμς Κόμεϊ!».