Skip to main content

Τραγουδιστής καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Σε ποινή κάθειρξης 25 ετών καταδικάστηκε 50χρονος τραγουδιστής, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά πέντε ανήλικα αγόρια στις Σέρρες.

Συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ' έναν 50χρονο τραγουδιστή ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά πέντε ανήλικα αγόρια, στις Σέρρες. Η έφεση του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και επέστρεψε στη φυλακή όπου ήταν προσωρινά κρατούμενος από τις αρχές του χρόνου.

Ο κατηγορούμενος που δήλωσε ότι είναι επαγγελματίας λαϊκός τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα: Συγκεκριμένα: Για βιασμό, αποπλάνηση, πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστη πράξη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντίστοιχα.

Στην απολογία του, ο 50χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά τον προκαλούσαν και ότι ξεντύνονταν μπροστά του. Τα θύματα, ηλικίας από 7 έως 11 χρονών, μεταξύ των οποίων και ο ανιψιός του κατηγορούμενου, κατέθεσαν πως τα κακοποιούσε σεξουαλικά, κατ' εξακολούθηση.

Οι ανήλικοι δεν παρέστησαν στη δίκη αλλά αναγνώστηκαν οι καταθέσεις τους, που ελήφθησαν παρουσία ψυχολόγου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τον Ιούνιο 2014 έως τις 10 Ιανουαρίου 2015, ο λαϊκός τραγουδιστής οδηγούσε βιαίως τα παιδιά σε δωμάτιο του σπιτιού του, όπου προχωρούσε σε ακόλαστες πράξεις, απειλώντας ότι θα τα χτυπήσει.