Skip to main content

Τραγωδία στην Ημαθία: Σκοτώθηκε 22χρονος σκιερ στα 3-5 Πηγάδια

Ο νεαρός Άκης Ψωμιάδης, ο οποίος ήταν στις ακαδημίες του Φιλίππου, έκανε νυχτερινό ορειβατικό σκι και στη διαδρομή προσέκρουσε επάνω σε δέντρο.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Βέροιας από το θάνατο νεαρού αθλητή ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια.

Πρόκειται για τον 22χρονο Άκη Ψωμιάδη, ο οποίος ήταν στις ακαδημίες του Φιλίππου στο χάντμπολ. Ο νεαρός είχε πάει, γύρω στις 17.00 το απόγευμα, με παρέα περίπου 10 ατόμων στο χιονοδρομικό κέντρο, το οποίο ήταν κλειστό.

Ο Άκης Ψωμιάδης έκανε με τους φίλους του νυχτερινό ορειβατικό σκι. Ενώ κατέβαινε μια πίστα, περίπου στις 20.00, κάτω από άγνωστες συνθήκες, προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο.

Ο 22χρονος τραυματίστηκε βαριά από την πρόσκρουση. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Λίγο αργότερα το νεαρό παλικάρι άφηνε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας θλίψη σε όλη τη Βέροια. Ο 22χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Νάουσας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο Φίλιππος Βέροιας ανέφερε στην σελίδα του στο facebook τα εξής για τον τραγικό χαμό του νεαρού αθλητή: «Καλό παράδεισο Άκη, καλό ταξίδι παλικάρι μας. Θρήνος στην οικογένεια μας για τον άδικο χαμό του αθλητή μας Άκη Ψωμιάδη, γιου του παλαίμαχου αθλητή μας Δημήτρη Ψωμιάδη και αδερφού του τερματοφύλακα μας Κώστα Ψωμιάδη».