Skip to main content

Τουτζιάρης: Ο κόσμος αποφασίζει για την μοίρα του Ηρακλή (video)

«Δεν πέρασαν τα δύσκολα. Σοβαρότητα θέλει, να κοιτάξουμε όλα τα παιχνίδια και να τα κερδίσουμε», δήλωσε το μέλος της διοίκησης του «Γηραιού»

Για το θέμα της ανόδου του Ηρακλή τους ανθρώπους που βρίσκονται στην διοίκηση του συλλόγου, αλλά και την εκδήλωση  του «κυανόλευκου» ΓΣ μίλησε στον ρ/σ «Arena», ο Φάνης Τουτζιάρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το μέλος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του «Γηραιού»:

«Δεν πέρασαν τα δύσκολα, τα δύσκολα έρχονται μετά το τέλος. Σοβαρότητα θέλει, να κοιτάξουμε όλα τα παιχνίδια και να τα κερδίσουμε».

Για τον τρόπο που θα πορευτεί στην Football League: «Το θέμα είναι να πάμε στα μπαράζ, να βγούμε πρώτοι εκεί και να πάρουμε την άνοδο. Με σύμπνοια και αποφασιστικότητα όλα γίνονται».

Για τη ενωτική διάθεση που υπάρχει στον Ηρακλή: «Ο κόσμος έχει περάσει πάρα πολλά. Πολλά πάνω κάτω, ατασθαλίες. Ήθελε να δει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη και ενωτική διάθεση και πιστεύω ότι το βλέπει. Θα γυρίσει ο κόσμος του Ηρακλή στο γήπεδο και θα δείξει την αγάπη του. Ο Ηρακλής βγαίνει μπροστά σε τέτοιες στιγμές».

Για τους βετεράνους που ενώθηκαν: «Ο κόσμος τα ξέρει όλα αυτά τα πρόσωπα γιατί έχουν παίξει στην ομάδα. Όλοι είμαστε ανοιχτοί προς τον κόσμο. Ο Ηρακλής οφείλει πολλά στον κόσμο γιατί ότι κάνει τα κάνει με την στήριξη του κόσμου. Ο κόσμος αποφασίζει και διατάζει και αποφασίζει για την κατάσταση και την μοίρα της ομάδας».

Για τον χορό στις 28 του Φλεβάρη με φιλανθρωπικό χαρακτήρα: «Ναι γίνεται υπό την αιγίδα του Γ.Σ. Όλοι πρέπει να δώσουν το παρόν. Όλα τα λεφτά θα πάνε για δύο πολύ σημαντικούς σκοπούς. Στην οικογένεια του Ηρακλή, στα τμήματα υποδομής δηλαδή και τον Γ.Σ., αλλά και σε παιδιά με σύνδρομο down. Είναι καλό να βοηθήσουν όλοι, είτε είναι Ηρακλής, είτε όχι».

Για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας: «Ο Ηρακλής είναι αναγκασμένος από την στιγμή που αποφάσισε να κατέβει κατηγορία, πρέπει να λειτουργεί επαγγελματικά. Δεν γίνεται ο Ηρακλής να είναι σε αυτές τις κατηγορίες. Πάντα το κάναμε αυτό γιατί πάντα είμαστε ψηλά, οπότε δεν μπορούμε να λειτουργούμε αλλιώς. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν οι φίλαθλοι, αν έρθουν κοντά στην ομάδα θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας».