Skip to main content

Τους πούλησε … αέρα αντί για φθηνό πετρέλαιο!

Πήγε για μαλλί και βγήκε… κουρεμένος ο διευθύνων σύμβουλος εταιρίας της Καβάλας, που πίστεψε 47χρονο επιτήδειο από το Ηράκλειο και συμφώνησε μαζί του για αγορά φθηνού πετρελαίου.
Από τα τέλη Νοεμβρίου έψαχνε το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας και τελικά εντόπισε προχθές 47χρονο επιτήδειο από το Ηράκλειο Κρήτης, που εξαπάτησε διευθύνοντα Σύμβουλο εταιρίας της Καβάλας, πουλώντας του… αέρα αντί για το φθηνό πετρέλαιο που του είχε υποσχεθεί.

Σύμφωνα με την προανάκριση, ο Ηρακλειώτης τηλεφώνησε στον διευθύνοντα σύμβουλο της καβαλιώτικης επιχείρησης υποδυόμενος τον αντιπρόσωπο πετρελαϊκής εταιρίας και του πρόσφερε για αγορά πετρέλαιο κίνησης σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.  Ο διευθύνων σύμβουλος συμφώνησε με τον 47χρονο για αγορά συγκεκριμένης ποσότητας καυσίμων και κατέθεσε, ως προκαταβολή για τη συναλλαγή, το ποσό των 8.000 ευρώ σε λογαριασμό που του υπέδειξε ο δήθεν αντιπρόσωπος. Όμως, το πετρέλαιο δεν παραδόθηκε ποτέ στην Καβάλα ούτε στάθηκε δυνατό να επικοινωνήσουν ξανά οι υπεύθυνοι της εταιρίας με τον δράστη της απάτης, που απλώς… εξαφανίστηκε.

Το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας σχηματίζει δικογραφία εναντίον του 47χρονου, για να την υποβάλει στην Εισαγγελέα Καβάλας.