Skip to main content

Τους μαθητές που νοσηλεύονται με δηλητηρίαση επισκέφθηκε ο Πολάκης

Από τους 75 μαθητές οι 39 εισήχθηκαν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου για αντιμετώπιση και παρακολούθηση και η κατάστασή τους είναι υπό έλεγχο.

Τους μαθητές Λυκείου από την Κομοτηνή, που προσκομίστηκαν την Παρασκευή στο Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» με δηλητηρίαση, επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάστασης της υγείας τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά μεταφέρθηκαν εκεί με συμπτώματα από το ανώτερο και κατώτερο γαστρεντερικό σύστημα. Σύμφωνα με ανακοινωθέν του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς από τους 75 μαθητές οι 39 εισήχθηκαν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου για αντιμετώπιση και παρακολούθηση και η κατάστασή τους είναι υπό έλεγχο.

Ο αναπληρωτής υπουργός επισκέφθηκε και την προσφυγοπούλα που τραυματίστηκε στη Μόρια, η οποία νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Αφού ενημερώθηκε για την υγεία της, ο κ. Πολάκης τόνισε ότι το Δημόσιο Σύστημα Υγείας οφείλει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των ανθρώπων και ιδιαίτερα όσων το έχουν περισσότερη ανάγκη, ενώ επισήμανε ότι οι ήδη σημαντικές δράσεις στήριξης και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που ο πόλεμος ξερίζωσε από τον τόπο τους, οφείλουν να είναι συνεχώς εντεινόμενες.