Skip to main content

Τους 30 βαθμούς θα αγγίξει η θερμοκρασία σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη με μεμονωμένες καταιγίδες ή βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά και τοπικές βροχές στα υπόλοιπα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.